Google Website Translator

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hatutusta ja hyvää ruokaa

Voihan SIKAOSKARI. Kevätsiivouksen jatkuessa tarkoitus oli ensi viikosta siirtyä siivoamaan vaate- ja olohuonetta. Siksi varasin 4 h pesuvuoron pesutuvasta. Tarkoituksenani oli pestä vaatehuoneen täkit ja tyynyt (4+4) sekä vessan ja olohuoneen muut tekstiilit. Menin sitten pyykkikoreineni pesutupaan. Ja yllätys, yllätys. Pesutuvan kuivauskone (välttämätön kissankarvojen poistamiseen tekstiileistä) oli rikki. Kuten yleensä 2 kuukauden välein. Ja vanhanmallisena sen varaosien tilaus ja korjaus kestää n. 3 viikkoa. Ja edellisten vuorojen varaaja oli ollut myös kevätsiivoustunnelmissa, joten kummatkin kuivaushuoneet olivat täynnä. Pesin kokeeksi 2 koneellista. Ilman kuivauskoneen loppusilausta. Kaikki muu jäi pesemättä, mukaan lukien olohuoneen iso matto kuivaushuoneiden tilanpuutteen takia. Koko siivoussuunnitelma menee uusiksi.Taloyhtiö saa kuivurin korjattua aikaisintaan muutaman viikon päästä. Nyt tilanne on se, että isoin osa vaatehuoneen pakattavista tekstiileistä ja samoin olohuoneen matot ovat pesemättä epämääräisen ajan ja loput, tänään pestyt, roikkuvat kuivaamassa pitkin parveketta ja olohuonetta. Että silleen.

FoodFoodYllätin taas itseni hyvällä ruoalla. Tarjouksesta viime viikolla hankkimani kukkakaali oli korvamerkitty gratinoitavaksi. Ja sellainenhan siitä tulikin. Proteiinin vuoksi lisäsin sen kanssa nautittavaksi seistä tehtyä uunikalaa. Ja tuli muuten hiikatin hyvä yhdistelmä. Gratiinin maku oli mieto kun taas uunikalassa oli makua enemmänkin kanssa. Suosittelen.

Niin se viikonloppu mennä lupsahtaa. Epäonnistumisia ja onnistumisia. Koska huomenna on sunnuntai ja luvallinen laiskottelupäivä, aion vain lukea, täyttää ristikoita ja katsoa TV:tä. Smurffileffakin on talletettuna digiboxilla, joten lapsetus on sallittua.
  
Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)