Google Website Translator

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vitkuttelua vai laiskottelua

Animals
Luin mielenkiintoisen artikkelin siitä, olenko luonteeltani vetkotteli vai laiskottelija. Yhteistä molemmille luonteille oli se, että jotain arkista työtä, johon ei ollut minkäänlaista motivaatiota, siirretään. Siirtämisessä oli yksi mutta. Vetkuttelija löytää aina tärkeämpää tekemistä juuri sille hetkelle. Apus minä. Mutta tuntee samaan aikaan huonoa omaatuntoa askareen siirtämisestä. Apus minä.Laiskottelija taas toteaa yksinkertaisesti, ettei työtä tarvitse tehdä vailla minkäänlaisia omantunnontuskia. Itse tulkitsin asian siten, että laiskottelijalle on yksi ja sama, vaikka ovesta tulee vieraita ja tiskiallas on täynnä tiskaamattomia astioita. Vetkuttelija taas, ovikellon soidessa, tunkee tiskaamattomat astiat keittiön alakaappiin piiloon. En apus minä, yritän viivyttää vieraita niin kauan, että ehdin tiskata. Jotensakin jakautunut luonne, olettaisin.

Pääsiäisen aika koittaa taas kohta. Ja meillä jälkikasvu on aikeissa vierailla täällä. On ihanaa, kun kaikki perinteiset pääsiäiseen liittyvät tradition periytyvät. Kuten esimerkiksi 4 tuntia haudotettu karjalanpaisti. Mikään ei murene suussa kuten se. Ja tytsy (nyt 24-vuotias) toivon mukaan vierailee naapurissa asuvan ystävänsä luona ja käy katsomassa perheen uutta tulokasta . Jos haluatte vilkaista hänen ystävänsä pientä jälkikasvua, käykää sivustolla Pieni hento ote.

Ihanaa, että on taas keväinen ilma. Joka toinen päivä tulee lunta ja joka toinen päivä tirput kiekuvat. Jakomielinen olo.

Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)