Google Website Translator

torstai 15. toukokuuta 2014

Kisu ressu

CatsMeidän Akka-parka on runneltu kissa. Siis ei oikeasti vaan kuitenkin.Siivosin makuuhuoneen kirjahyllyä ja operaatioon kuului kirjojen kantaminen parvekkeelle tomutettavaksi.Ja kun kantaa sylin täydeltä kirjoja, ei näe jalkoihinsa.Koska olen taimien takia sulkenut keittiön, kissojen ruokapaikka on siirretty olohuoneeseen. Lauantaina aamupäivällä, kirjoja siirtäessäni, Akka oli pienellä aamupalalla. Ja koska en nähnyt jalkojani, tallasin pikku Akan hännän päälle. Tuli iso KRÄÄK. Ja Aku karkasi sohvan alle. Jouduin pyytelemään anteeksi ja hyvittelemään sinne sohvan alle herkkunapsuilla, ennen kuin sain anteeksi.
No eihän vahinko yhteen jää. Sunnuntaina survoin marjoja tehosekoittimella keittiössä enkä tietenkään kuullut mitään. Poistuin sitten keittiöstö ja suljin oven jälkeeni. Ja taas kuului iso KRÄÄK. Akka oli keittiössä ollessani hypännyt keittiön oven päälle ja siellähän tuo istui vielä sulkiessani oven. Voi meidän pikku parkaa. Täytyy todeta, että vaikka Akka hieman kärsi, se on kuitenkin kokonainen kissa ja varsin onnellinen sellainen.

CatsCatsToinen herkullinen tapaus taloudessani on Vieno. Sen lempinukkumispaikka on makuuhuoneen kirjahylly ja siellä paikka kirjojen takana. Vieno kuvittelee olevansa hyvin piilossa kaikilta ihmisiltä. Valitettavasti Vieno myös rakastaa kissannapsuja vähän liikaa.Tuloksena on vatsanahka, joka roikkuu kirjahyllyn takaa.Hyvin piiloutunut kissa, tai  sitten ei.

Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)