Google Website Translator

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äidit ja tädit

Food
TraditionsOi ihanaa äitienpäivää. Minun oma mussukkani vietti viikonlopun täällä ja teki omin pikku kätösin aivan ihanat  Mangopannacotta-annokset. Alkuruoaksi nautimme perunamuusia, voissa paistettuja muikkuja ja munakastiketta. Paitsi että se natikka ei syönyt muikkuja. Kun kala ei kuulemma sovi hänen ruumiinrakenteelleen. Sainpahan itse enemmän. Kaiken kaikkiaan, ihana äitienpäivä.. Sain aivan ihanan  äitienpäiväkortin. Ja muuten,  noita pannacottia tehtiin alunperin 4, mutta muksulle tuli makeannälkä ennen aikojaan.


Melkein jokainen meistä tilaa sen pakollisen naistenlehden. Niin minäkin. Ja yleisönosastolta luin kirjoituksen, jossa 28-vuotias nainen halusi olla nuorekas tyttö eikä täti, joksi pienten lapsien äidit häntä tituleerasivat. Itse olen ollut ylpeä täti-nimityksestä aina siitä lähtien, kun sitä minusta ensimmäisen kerran käytettiin. Se osoitti, ettei minua enää mielletty pikku kakaraksi, vaan olin kasvanut aikuiseksi. Joten, nyt minua saa sanoa mummoksi, mutta täti-titteliä kannan aina arvokkaasti. En ole tytönhuikale, olen vakavasti otettava täti.

Edellisessä postauksessani kehuin NetAnttilaa kamerastani. No nyt täytyy sitten haukkua vastapainoksi. Järjestelmäkamera. jonka tilasin, oli loppuunmyyty. Mutta samoja kameroita oli eri värisenä myytävänä € 200,- kalliimpaan hintaan. Kuitenkin, soittaessani NetAnttilaan kävi ilmi, että myös nuo toisenväriset kamerat oli loppuunmyyty. NetAnttilan varastokirjanpito ja nettisivut vain eivät kommunikoineet keskenään. Eli tavaraa sai tilata, vaikka sitä ei ollut enää varastossa. P....ka juttu, ottaa oikeasti kuuppaan. Nyt olen tilannut uuden Nikonin kameran, katsotaan mitä siitä tulee. Kameroista puheen ollen, typsyllä on sellainen kompaktikamera ja hän kuvasi katteja viikonloppuna. Tuloksena oli esim. hieno klippi Hetasta ADHD-kohtauksen kourissa. Lupaan laittaa ne tänne sivulle heti, kun keksin miten se tehdään. Suora siirtäminen tietokoneelle se ei onnistu. Joten tiedätte, mitä odottaa.
Plants
Olen aivan innostunut aiheesta Digikasvio. Kävimme typsyn kanssa kuvaamassa metsässä kasveja niiden ollessa vielä "ituvaiheessa". Ja tarkoitus on myöhemmin kesällä kuvata täysikasvuisia rehuja. Jo pelkkä ajatuskin siitä, että kasvin koko kehityskäyrän voi tallentaa sitä häiritsemättä on ihana. Voi kun monet muutkin harrastaisivat sitä, jopa pienellä pihalla on lukematon määrä kasveja ja rikkaruohoja (oma kokemus, kun ajattelee niitä viljelypalstan rikkaruohoja).
Kristiina

2 kommenttia:

  1. Hei Kristiina! Sinulle on jotakin blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle vastauksestasi. Mielipiteesi ovat nasevia ja mukavia. Ja sitä keskustelua, jonka herätit oli ilo seurata. Jatka samaan tyyliin.

      Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)