Google Website Translator

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mansikoita ja kameratakkuilua

Nyt on syöty ensimmäiset oman maan mansikat. Täytyy myöntää, että
Veggie growingVeggie growingkun mansikat napsii suoraan puskasta suuhun, ne maistuvat ihan toiselta kuin ostetut. Sama pätee muuten esim. tomaatteihin. Vaikka niitä kasvattaa vain parvekkeella, maku on suoraan kasvista otettuna huomattavasti vahvempi kuin kaupan tomaateissa. Ja kiitos ilman lämpenemisen, ovat parvekkeelle laittamani salaatit alkaneet vihdoinkin kasvaa.

Olen viime päivinä takunnut tämän blogin kanssa. Olen joskus sijoittanut sivulle AdSense-koodin, mutta se ei tunnu toimivan. Olen pyörittänyt sitä ja etsinyt ohjeita, mutta aina vaan saan ilmoituksia, että hakurobotit eivät voi määrittää sivuani ja siksi mainoksia ei näy. Halusin kuitenkin jotain uutta ja avukseni tuli jälleen kerran ihanainen Koodikielellä-blogi. Sieltä löysin ohjeet sivulle laitettavien valokuvien kulmien pyöristämisestä. Kivaa pikku leikkiä, kunhan lukee ensin myös vähän muita hänen kirjoittamiaan, blogista löytyviä ohjeita. Ainakin perusteet, yleisimmät kysymykset ja ohjeet koodista hakemiseen. Sitten vaan sukellus aihearkistoon ja valitsemaan sieltä itselleen mieleisiä aiheita.

photographing
En voi parhaalla tahdollanikaan uskoa, että viimeinkin se tapahtui. SAIN KAMERANI. Hain sen illansuussa postista.
Tosin ei mennyt tämäkään tilaus aivan putkeen. Kameran esittelytiedoissa sanotaan, että tilauksen yhteydessä kaupan päälle tulee mm. Nikon-tarvikepakkaus. Tarkistin tuon tarvikepakkauksen ja se pitää sisällään 16 Gt:n muistikortin sekä järjestelmäkameralaukun.Sitten saatte kaksi kertaa arvata, oliko niitä lähetyksessä mukana. Ja taas joutuu aamulla soittamaan NetAnttilaan ja puhumaan kiukkuisesti suurilla kirjaimilla. En oikein tajua, missä NetAnttila menee. Olen ollut sen asiakkaan jo lähemmäs 20 vuotta, mutta tälläistä törppöilyä, jota viimeinen vuosi on tuonut eteen, en ole ennen kohdannut. Tilausjärjestelmä ei toimi eli tavara on loppunut varastosta, mutta sitä myydään sivuilla senkin jälkeen. Ja toimitukseen luvataan mukaan jotain, jota ei saakaan. Täytyy ruveta harkitsemaan asiakkuudesta luopumista.

Tuli tänään muutenkin tuhlailtua. Hain kaupungista kaikkea kivaa, kuten sitruunaraastimen, elintarvikevärejä, joitakin leivontamuotteja ja uuden sadon tuotteita huomista ruokaa varten. Tosiasiassa perussyynä kaupunkireissulle oli tasotikkaiden ja uuden pyörän lukon hankkiminen. Kumpaakaan niistä en ostanut. Tasotikkaat löysin, mutta niiden koon takia pyörällä kuljettaminen ei onnistu. Joten osto siirtyy siihen asti, kunnes saan pummattua jostain autokyydin.  Pyörän rikotun vaijerilukon tilalle löysin ketjua, jota ostaisin, mutten löytänyt samasta kaupasta lukkoa ketjua varten. Enkä kuumuuden takia jaksanut jatkaa etsimistä. Sekin haetaan hieman otollisemmalla ilmalla.
Purchasings
 
Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)