Google Website Translator

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Menosuunnitelmia ja hidasta laihtumista

Skinny
Kerroin tuolla helmikuussa yrityksestäni saada painoa hieman alemmaksi. Täytyy myöntää, että tässä iässä se on vaikeata. Alussa paino tosin tippuu, mutta kyseessä lienee ylimääräinen neste. Sen jälkeen se taas kohoaa. Ja jos vuoden jaksaa, niin jokusen kilon saa pois. Itse olen jatkanut enemmän täi vähemmän menestyksellisesti nyt 5 kk ja painoa on karissut 4 kg (ja 200 g). Ihmettelen kirjallisuuden ja TV:n amerikkalaisia mummeleita, jotka ovat eläkeiän ylittäneinä edelleen langanlaihoja. Mutta jos edellä mainittuihin lähteisiin on uskomista, ruokavalio koostuu salaatista ilman kastiketta, grillatusta kanasta, täysjyväpaahtoleivän palasta ilman voita ja greipin puolikkaasta. Ja siinä on koko päivän ruokamäärä. Ei onnistuisi minulta. Rakastan liiaksi ruokaa, makeaa ja salaattia kastikkeen kanssa kiduttaakseni itseäni liikaa.

StrawberriesPaikallisessa aviisissa oli viikonloppuna ilmoitus "Nyt se alkaa, mansikat alkaen 18,50/5 kg". Siitäkös riemastuin, nyt voi hakea mansikkalaatikkonsa. Maanantaina aamupäivällä olin myöhässä, halvat mansikat olivat jo menneet. Tälläsin sitten itseni seuraavana aamuna paikalle heti silloin, kun myynti alkoi (tai vähän aikaisemmin). Aamun halvin hinta 29,50/5 kg. Jonossa oli silloin heti aamusta ihan mukavasti ihmisiä, mutta nähtyään hinnan 80% porukasta lähti paikalta ostamatta, kuten minäkin. Että se siitä alkamisesta, loppui yhtä nopeasti.

Viime aikoina yläkertaan on hiipunut tunne, että on tullut tänä kesänä nyhverrettyä vähän liikaa tässä "pihapiirissä". Tarkoitan, etten ole paljoa käynyt muualla kuin kodin lähiympäristössä ja satunnaisilla kaupunkikäynneillä. Olenkin päättänyt ensi viikon aikana käydä katsomassa joitakin "kesähuveja". Niin kauan kun niitä vielä on.  Kerron sitten, miten ajatus toteutui.

Te sivujeni uskolliset lukijat, muistakaa, että sivulla on Facebookin Like-nappula, jota voi painaa. Kommentitkin joskus olisivat kivoja. Jos et halua antaa suoranaista sanallista palautetta, tuolla sivun alaosassa on kolme arvosteluruutua, joihin voi lyödä rastin. Älä myöskään unohda blogini Facebook-sivuja tai ylävasemmalla olevaa Google-jäsenyyttä. Ei sillä, että meillä laskettaisiin, mutta ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)