Google Website Translator

maanantai 4. elokuuta 2014

Kisusisustusta

Haluaisin, ihan tosi, pitää sisustusblogia. Tiellä on vain muutama este.
Kuten silmä sisustukselle. Kun 24 vuotta sitten laitoin huonekalut paikoilleen, siellä ne ovat ja pysyvät. Paikat ovat minulle kotoisat ja mukavat, miksi niitä muuttaa.
Toinen este on raha. Jos sisustuksessa jotain pitää muuttaa, se hoidetaan tyynyillä ja verhoilla. Enempään ei ole varaa. Mitä nyt kerran kymmenessä vuodessa uusitaan sohvakalusto.
Kolmas on tila. 45 neliön lukaali ei salli isoja vaihdoksia, edelleen se verhojen ja mattojen vaihto riittää.

Mutta minullapa on sisustajat omasta takaa. Kun ottaa muutaman kissa (nykyisin 4 kpl), saa asunnon tuunaajan ihan omasta takaa. En yleensä esittele kämppää edes vierailleni, mutta nyt saatte muutaman makupalan.

Ensin tulemme eteiseen. Eteismatoista täytyy tehdä omanlaisensa. Uusina, ja siisteinä ne eivät kelpaa kunnon kisulle. Ja rapsupuu, joka uusitaan vuosittain, on mennyttä kalua.Seuraavaksi nähtäville tuodaan olohuone. Siellä on kivointa sisustaa. Kohta kai äidin on aika vaihtaa sohvakalusto. Sohvanpäällisetkin meillä on, mutta karvomisen takia näin kuumalla ne ovat pois pelistä.
Kierroksemme jatkuu keittiössä. Ulkona puussa pesivät tirput, joten ikkunankarmeista tulee hyvä raapimapuu. Ai niin, ja ohimennen olohuoneesta unohtui kirjahylly.


Jatkamme makuuhuoneeseen. Lukuun ottamatta satunnaista verhojen irti repimistä makuuhuoneessa ei tehdä tuhoja. Se on lepotila, jossa kaivaudutaan sängyn ja petauspatjan väliin muodostaen sängystä kyntöpellon. Ai niin, ja näin kuumalla karvojen määrä kohoaa potensiin sata ja vähän päälle.


Se meidän hyvin sisustetusta asunnosta. Jokainen nämä kuvat nähnyt ymmärtää, miksi en voi alkaa sisustusbloggariksi. Tai voisin ehkä perustaa uuden genren: KISUSISUSTUSTA. Ei vaan taitaisi suosio olla kovin suuri, eivät asujat kehtaa esitellä kanssa-asujien tomeraa toimintaa kotona. Joku toinen taas voisi perustaa koiranpentusisustusta-sivut. Jokaisella tapansa, luokseni ei kannata tulla kylään, jos odottaa tiptopympäristöä. Meillä eletään asukkien tyylillä.
Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)