Google Website Translator

lauantai 22. marraskuuta 2014

Bling blingiä Salkarilla ja joululahjavinkkejä

Kultasepänliike Salkari oli kutsunut Vaasan Alueen Bloggarit vieraakseen tutustumaan liikkeeseen ja tuotteisiin. Samalla me kutsuun vastanneet vietimme ikään kuin epäviralliset pikkujoulut. Ja jos tuotteiden mainostaminen blogissa on vastemielistä, tämän postauksen voi jättää väliin. Tämä nimittäin sisältää tuotemainontaa ja suosituksia ja kaikki omasta halustani, ei maksettuna.
Tullessamme meille tarjottiin ihanat nimikoidut tervetuliaisshampanjat ja pientä purtavaa. Saimme omistajilta kattavan tietoiskun Salkarista. Tiesittekö muuten, että liike on yksi Suomen vanhimpia (kohta 150 v) saman suvun hallussa olevia kultasepänliikkeitä (alun perin optikkoliike sekä kulta- ja kellosepänliike)?  Itse en ainakaan tiennyt. Liikkeen toiminta alkoi v. 1866 Pietarissa ja siirtyi sittemmin Viipurin kautta Vaasaan. Mutta sen sekä hyvää tuote- ja muuta tietoa meille tarjosivat omistajat Marja-Leena Salkari, hänen poikansa Markus Tuominen vaimonsa Hannan ja henkilökunnan kanssa. Salkarin historiaan ja tuotteisiin voitte tutustua heidän kotisivuillaan.

Salkari


 


Sitten siihen itse bling blingiin. Kun samaan pieneen tilaan kutsutaan yli 20 naista ja sijoitetaan aistikkaasti ja hyvällä maulla koruja, kelloja ja muuta kiinnostavaa kiiltelevää, härpäkkähän siitä syntyy. Kutsut oli kenties voinut lähettää tyyliin avec, jotta lompakko olisi ollut mukana. Tai joululahjalista. Itsenäisinä naisina moni löysi kuitenkin kiinnostuksen kohteensa ja opastettuna saimme myös sisäpiirin tietoa, jota tavallisesti lahjaostoksille poiketessa ei saada. Yhdessä näistä kuvista löydätte esim. Victorian ja Danielin häälahjaksi saaman lasikokonaisuuden.

Korut
Joululahjavinkkejä: 

Muistaa joku, kun kerättiin amuletteja rannerenkaisiin? Nyt Tomas Sabo on kehittänyt ajatusta pidemmälle. Kerätään helmiä ja amuletteja paitsi rannerenkaisiin myös kaulakoruihin ja korvarenkaisiin. Rannerenkaiseen, kaulakoruun tai korvarenkaisiin kerätään merkitykseltään erilaisia helmiä ja amuletteja ja jokainen ostaja/kerääjä saa kerätä oman laisensa kokonaisuuden. Tämä on uusin Tomas Sabon Karma Beads-sarjan idea. Lisätietoja sarjasta saat Salkarilta ja itseltään Tomas Sabolta. Jos haluat kerätä tyttöystävälle/vaimolle/naissukulaiselle sarjaa vuosia eli olla pohtimatta lahjaideoita seuraavat 10 vuotta, tartu tähän tilaisuuteen. 

Sabo

 Mitä naisihminen sitten hankkisi miehenpuolikkaalle? Segridin lompakko, josta luottokortit nousevat tarjoille avaamatta lompakkoa. Tai sille suvun ikuiselle rokkarille Rock of Sweden pääkallokorun, tietysti.

GiftEntä jos lahjansaaja ei lainkaan välitä koruista ja koristeista? Voihan aina hankkia vesipullon, jonka sisään saa vettä maustamaan sitruunaa, yrttejä tai marjoja. Tai nimikyltit, joilla kesällä voi merkitä istuttamansa yrtit tai kesäjuhlissa ruokalajit. Tai ihania sisustustuotteita tai hopeaesineitä. Valikoimaa riittää.

Gift
Täytyy myöntää, että naisjoukolle ei olisi voinut valita parempaa paikkaa kokoontua. Paitsi suklaamyymälä, jossa kokoonnumme ensi kuussa. Siihen asti, nauttikaa tunnelmasta.

Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)