Google Website Translator

tiistai 25. marraskuuta 2014

Sataa, sataa ropisee

Food
Viikonloppuna nautittiin taas kesäisen viljelyn tuotoksia, kun valitsin ruoaksi perunaröstit. Niitäkin voi tehdä kahdella eri tavalla, raa'asta tai keitetystä perunasta. Jos valitsee keitetyn perunan, perunat on hyvä keittää edellisenä päivänä. Itse teen röstit raa'asta perunasta. Mielestäni ne ovat silloin rapsakampia. Kumppaniksi vain kermaviilistä ja kananmunista tehty kastike. Ja vaikkapa kalapullat. Nami.

Se on kumma asia tuo keli ulkona. Viikonloppuna
Snow
saimme lunta ja ulkona näytti kauniilta. Mutta kauankos tuo kesti. Seuraavassa hetkessä tuli taivaan täydeltä vettä. Jalat kastuivat ja samalla myös pää. Tulee jotensakin mielipuolinen tunne, kun ei tiedä, pitääkö matkaan pakata pipo vai sateenvarjo. Vaiko molemmat?

Saimme tänä aamuna AamuTV:ssä hyviä ohjeita tuohon minuakin riivaavaan joulusiivousasiaan. Ei ole pakko joulusiivota, jos sen tyyppinen toiminta ei kuulu jouluun virittäytymiseen. Yksinkertaisempi tapa on sammuttaa valot ja sytyttää kynttilät. Joulusiivous on sillä hoidettu muutamassa minuutissa. Hyvä neuvo ylisuorittajille. Huonompi uutinen samassa haastattelussa tuli kaikille sisustusbloggaajille. Sisustaminen trendien mukaan ei kuulemma syö kuin rahaa ja voimia. Ja kerää kaapit täyteen turhaa tavaraa. En osaa ottaa kantaa, koska en sisusta. Minä asun.

Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)