Google Website Translator

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kisujen uudet lelut

Kissojen uusien lelujen paketti tuli keskiviikkona. Leluja tuli tilattua sen verran, että vain osa otettiin heti käyttöön.

Cat toys

Kuvittelin leluja hankkiessani, että tuo pallorata olisi kissojen keskuudessa kaikki suosituin. Ne kun tykkäävät pyöritellä pallojaan ympäri kämppää. Kunnes ne pallot katoavat pakastimen alle. Josta sitten poistan ne kerran vuodessa sulattaessani pakastinta. Mutta kaikkea kanssa. Ehdoton suosikki oli sirkuttava, höyhenillä varustettu pallo. Jopa nukkumaan mennessäni niiden sirkutus kuuluu olohuoneesta. Onneksi ne eivät ole niin kovaäänisiä, että siihen heräisi yöllä.

Cat toys

Ottaessani kuvaa siitä, mikä jäi pakettiin vielä odottamaan edellisten lelujen hajoamista tai katoamista (todennäköisesti sinne pakastimen alle), ehtivät meidän aina uteliaat Ukko ja Akka jo käydä nappaamassa laatikosta omat suosikkinsa. Ukko nappasi vielä varalle jääneen sirkuttavan pallon ja Akka höyhenkepin. No, se höyhenkeppi jäi käyttöön ja on tätä kirjoittaessani jo rikottu. Onneksi niitä oli tilauksessa useampia. Ja täytyy sanoa, että noita sirkuttavia pallojakin vaivaa tietyn asteinen sulkasato. Mutta se ei tunnu kissoja haittaavan.

Vaan osataan me kissat olla valokuvissa aivan hirvittävän söpöjä touhutessamme niitä omia juttujamme. Tarkkasilmäinen voi huomata, että Vieno puuttuu näistä leikkimiskuvista. Kas kun leluilla leikkiminen ei oikein tunnu olevan Vienon heiniä. Se vain seuraa kiinnostuneena muiden hölmöilyjä. Paitsi lasersäteen jahtaaminen, sitä neiti rakastaa. Vaikka se makaisi umpiunessa makuuhuoneessa, taskulampun sytyttämisen napsahdus tuo sen pika-pikaa olohuoneeseen.

Cats Cats

Cats Cats

Sain videolle kuvattua joitakin pätkiä kissojen leikeistä. Ensimmäinen pätkä koostuu tytsyn avustuksella kuvatuista kissojen leikeistä laservalopisteen kanssa. Huomioikaa Vienon hienot seinällehypyt, sen mielestä se on oikea tapa leikkiä lasersäteen kanssa. Toisessa pätkässä sitten leikitään näillä uusilla leluilla.


Leluihintutustumissessiolla oli myös omat seurauksensa. Loppuilta vietettiinkin sitten näin:

Cats

Kristiina

2 kommenttia:

Mielipiteesi on aina tervetullut :)