Google Website Translator

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lisää kameraoppia

Miten hauska alkuiltapäivä tänään olikaan. Vaasan alueen bloggareiden Jonna Nygård oli järjestänyt bloggareille valokuvauksen jatkokurssin. Paikalle saapui 10 innokasta valokuvaajaa kamerat ladattuina. Seppälän valokuvaamon Anu Pietarinen veti meille kurssin, jossa opiskelimme lähinnä valokuvan asettelua eri tilanteissa. 2,5 tunnissa oppii todella paljon siitä, miten valokuvissa tulisi asetella ihmisiä ja esineitä niin, että valokuvaa on kiva katsella eivätkä ihminen tai esine vaan pönötä jäykkänä keskellä kuvaa. Kun nyt vain osaisi soveltaa oppimaansa oikein. Toivottavasti omien kuvieni esteettinen ilme on jatkossa edes piirun verran parempi kuin tähän asti. Tai sitten ei, jää nähtäväksi.

Photo class
Anu Pietarinen
Photo class
Keskittynyttä porukkaa
Photo class
Ja välillä rentouduttiin
Photo class
Nyyttikestit
Tilaisuus pidettiin Vaasan Taidelainaamon tiloissa ja tarjoilun päätimme hoitaa nyyttikestimeiningillä. Oma panokseni pöytään oli keskellä näkyvä savulohipiirakka. Kaiken kaikkiaan opettavainen ja iloinen tilaisuus. Tilaisuuden lopuksi Anu otti meistä ryhmäkuvan asetellen meidät ja asentomme kuvaan "oikeaoppisesti".

Photo class
Kristiina

2 kommenttia:

 1. Onpa mahtavan kuuloinen tapahtuma! itseäkin kiinnostaisi tuollainen
  http://kamerakaulassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja opettavainen tilaisuus kiitos aktiivisen porukan Vaasassa. Meillä on FB-ryhmä vaasalaisille bloggareille ja sen puitteissa järjestetään jäsenille monenlaista kivaa, yrityskäyntejä, kokoontumisia harrastuksen puitteissa ja tällaisia kursseja. Kamerankäytöstä on ollut perus- ja nyt tämä jatkokurssi ja tällä kurssilla puhuttiin jo mahdollisesti tulevaisuudessa järjestettävästä Photoshop-kurssista. Kun on aktiivinen porukka, niin kaikkea kivaa saadaan aikaan.

   Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)