Google Website Translator

torstai 19. helmikuuta 2015

Iästä ja sairastamisesta

Flu
Nyt se iski sitten minuunkin. Nimittäin kevätflunssa. Ja äkäisenä iskikin. Olin jo maanantaina ja tiistaina kursseilla täysin pää limassa ja tiistai-iltana nousi kuume. Ei kovin korkea, mutta se riittää saamaan olon tuntumaan, kuin joku olisi vetänyt mankelin läpi. Minulla kun ei yleensäkään nouse kuume kovin korkeaksi, no lukuun ottamatta aikanaan keuhkokuumetta. Ja täytyy sanoa, etten ole tiennyt päähän mahtuvan niin paljon räkää. Nenä on umpitukossa ja jos ei jatkuvasti niistä, niin se ehtii jo valumaan itsestään. Onneksi keskiviikkona ja tänään olivat arvioinnit, joten sain olla eilen kotona parantelemassa ja täyttävässä papereita. Eikä tänäänkään tarvitse lähteä liikkeelle ennen puolta päivää.

AgeKatselin taannoin Lumikki-elokuvaa. Tätä TVstä tullutta viimeisintä. Kiehtovaa siinä oli ajatus ikuisesta ja ylivoimaisesta kauneudesta. "Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin". Miksi kuviteltu kauneuden menetys on meille nykyisin niin kauhistuttava ajatus, että kulutamme satoja euroja (ne meistä, jolle se on kauhistus) sen säilyttämiseen? Ryppyvoiteita, leikkauksia ja mitä omituisimpia hoitoja. Miksi terveellinen ravinto ja aktiivinen, myös ulkona vietetty elämä eivät enää riitä? Jokaisen pitäisi osata vanheta omaan tahtiinsa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Itse haluaisin täyttää joka vuosi syntymäpäivänäni n. 30 v., mutta peili näyttää toista. Mieli tosin pysyy lapsellisempana kuin henkkarin vuosimäärä. Sekin on tärkeätä. No, hieman harmaiden peittoa hiuksiin ja silmänalusrasvaa naamaan viivyttää ikääntymistä. Ihailen esimerkiksi niitä bloggaajia, jotka nauttivat omasta iästään ja kokemuksen tuomasta varmasta maustaan. Käykääpä esimerkiksi katsomassa Tuulaanneli-blogia. Miten tyylillä ja hyvällä maulla toteutettu aikuisen naisen päiväkirja muodista ja tyylistä. Emme me vanhene, me ikäännymme ja saamme, ainakin jotkut, varmuutta omaan olemukseemme. Se on varteenotettavampaa kuin muutama ryppy tai harmaa hius siellä täällä.

Käyn tänään hakemassa kaupunkireissulla muutaman laitteen, jonka avulla pöytäkoneeseeni ja tablettiini pitäisi tulla langaton yhteys. Kerron viikonloppuna, miten homman kanssa kävi.
Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on aina tervetullut :)