Google Website Translator

torstai 3. maaliskuuta 2016

Nyt alkaa tapahtua

Tällä hetkellä olen suunnattoman ylpeä suomalaisesta julkisesta mediasta. Suurimpien suomalaisten medioiden päätoimittajat päättivät asettua yhteiseen rintamaan valemediaa vastaan. Nyt pinnalla oleva trollaus ja höpö-höpöuutiset tuomittiin ja esille nostettiin aidon uutisen tärkeä merkitys. Itse kaikenlaisten uutisten suurkuluttajana arvostan aina oikeaa uutista. Sitä tarkastettua ja tosissaan otettavaa faktatietoa.

Kevät keikkuen tulevi. Täällä päässä alkaa vähitellen tapahtua muutakin kuin löhöilemistä. Ukko-kissa pääsi koe-eläimeksi Prima Catin Fiksu vaihto-eläinruokakokeiluun. Kotiini pitäisi tupsahtaa näinä päivinä kokeilupaketti kissanruokaa. Nyt vaan pitää keksiä, millä Ukon ruokinta erossa tyttökavereista onnistuu. No eiköhän tuo järjesty. Ukosta voi kokeilun jälkeen tulla kukko tunkiolle, jos se saa hieman lisää lihasmassaa.

Ensi viikko on muutenkin touhua täynnä. Aloitan Vaasa-opistossa paljon kehutun valokuvauskurssin. Kivaa. Samaan aikaan aloita Kodin kuvalehden netin kautta tapahtuvan bloggauskurssin. Minusta tulee siis jatkossa valokuvaava bloggari tai bloggaava valokuvaaja. Jaa no, huonoja hyviä uutisia kullekin.

Hakusessa ovat myös uudet silmälasit. Olen käynyt silmätarkastuksessa ja seuraavalla kaupunkireissulla pitää valita kehykset ja tilata lasit. Hienoa tilanteessa on se, että tarvitsen joka kerta uusiessani laseja edellisiä heikommat rillit. Koko "nuoruuteni" ajan sain hakea vuoden, parin välein uudet lasit, koska vanhat alkoivat olla liian heikot. Nyt tilanne on päinvastainen. Tarvitsen uudet lasit, koska vanhat ovat liian vahvat. Tätä menoa en enää joutuessani vanhainkotiin tarvitse laseja lainkaan. Säästyvätpä lasirahat sitten johonkin tähdellisempää. Kuten vaippoihin.

Kristiina

2 kommenttia:

  1. Onpas mielenkiintoisia ja toisiaan tukevia kursseja sinulle tulossa, antoisaa opiskelua :)

    VastaaPoista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)