Google Website Translator

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Väliaikanen bloggaamisen lopetus

Nyt alkoi ottamaan otsaluun takana tosi isosti. Yritin julkaista blogipäivityksiäni Facebook-sivuilla ja jälleen kerran Facebook valitsee julkaistavan kuvan minun sijastani. Jos postauksessani on 4-5 kuvaa, Facebook valitsee vain 1 kuvan julkaistavaksi. Haluan itse valita julkaistavan kuvan, joten en hyväksy tällaista tökeröä ohjelmointia.

Seuraavaksi yritin lisätä kuvaa blogini sivulle sivupalkkiin. Sekin meni pieleen. Ilmeisesti hekin ovat päättäneet, minkä kokoisen kuvan saan julkaista. Joten pidä taukoa blogissa ja Facebookissa, kunnes nämä virheet saadaan korjattua.

Kristiina

7 kommenttia:

 1. äiti rakas, sitä vikaa tuskin koskaan korjataan ja minulle ei ainakaan ole tuollaisia ongelmia tullut. Että kannattaako tuon takia nyt lopettaa! Mieti vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Juurikin Facebookin itsenäisistä päätöksistä johtuen en edes olekyseisessä yhteisössä. Voi vaikuttaa negatiivisesti seuraaja-määrääni, mutta minun valintani :)
  Onnea puman ratkaisuun ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kertakaikkiaan saa tätä toimimaan ja jokainen sivu näyttää tällä hetkellä kuin juosten kustulta. Sekä täällä blogissa että FBssä. Jatkan kuitenkin yrittämistä.

   Poista
 3. Pidin itse blogin FB-sivut tauolla muutamia kuukausia enkä ne avattuani uudestaan ole silti kovin vakuuttunut homman järkiperäisyydestä. Nythän siellä on sellainen ominaisuus, että blogin ylläpitäjä tykkää kaikista omista julkaisuistaan (itseriittoisuus huipussaan =D) Eikä siinä kaikki, huomasin, että PauMau on myös tykännyt kaikista jonninjoutavista MeNaisten sun muista, ei todellakaan minua kiinnostavista julkaisuista...Tsemppiä ongelmien ratkaisuun!

  VastaaPoista
 4. Juu tuossa fb.ssä on aivan ihme hommia välillä. Nyt näyttää poistuneen se, että tykkää kaikista omista julkaisuistaan..ainakin hetkeksi. Mutta esim. se valokuvakaruselli ei ole toiminut aikoihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Varsinkin noiden valokuvien suhteen on taas poistettu mahdollisuus valita itse julkaistava kuva.

   Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)