Google Website Translator

perjantai 30. syyskuuta 2016

Mies ja sininen pilleri

Nyt kaikki alle 18-vuotiaat pois tältä sivulta. Ja miehille pilkettä silmäkulmaan. Tämänkertainen aihe on nimittäin hieman arkaluontoinen. Se koskee uutista, joka oli lehtien sivuilla lähiaikoina. Suomalaiset miehet käyttävät potenssilääkkeitä 3 kertaa enemmän kuin pohjoismaiset kilpakumppaninsa. Suorituspaineet ovat kovat, mutta suoritus ei onnistu. Usein perimmäisenä syynä on ruokavalio. Suomalaisen miehen vihannes on ketsuppi. Eli vedetään kurkusta alas mitä roskaa sattuu, saadaan sepelvaltimotauti, diabetes ja lihotaan yli äyräiden. Sen jälkeen ei suoriudukaan aviollisista velvollisuuksista. Tämä koskee myös pohjalaisia miehiä. Jos vilkaistaan kesäiseen grilliin, niin siellä tirisee makkara tai liha ennemmin kuin maissi ja tomaatti. Nyt päästään lempiaiheeseeni eli ruokaan. Myönnän ensimmäisenä, että nykymies kokkaa enemmän kuin miehet koskaan. Eri asia onkin sitten, mitä kokataan. Jos ateria koostuu pihvistä, makkarasta ja paistetuista perunoista todennäköisesti tarvitaan myös sitä sinistä (tai minkä värinen se nyt nykyisin onkaan) pilleriä. Miksi ei hyvän, mehevän pihvin kaverina voisi nauttia herkullista salaattia paistinperunoiden sijaan? Tai makkaran lisukkeena tomaattia ja kurkkua? Myös kala onnistuu pannulla ja grillissä tai vaikka keitossa. Metsästäjäluonteinen suomalainen mies voisi joskus poiketa liha- tai makkaraosaston sijasta sinne kalatiskille. Meillä on ihanaa muikkua, ahventa, silakkaa ja lohta. Koitelkaahan kykyjänne sillä saralla.

En päästä kylläkään rouviakaan pälkähästä. Vaikka siippa hoitaisi sen viikonlopun menyyn, viikolla vielä rouvat vastaavat usein viikolla tarjottavasta ruoasta. Jos talon isäntä haluaa viikonloppuisin sen pihvinsä tai makkaransa, olisiko syytä ajatella, että viikolla mentäisiin kalalla ja vaikka keitoilla? Sillä systeemillä isäntä saisi sen viikonloppunautintonsa. Eikä tarvitsisi popsia niitä pillereitä hoitaakseen intiimihommat. Pidetään hyvää huolta miehistämme, niin hekin huolehtivat meistä.


Kristiina

2 kommenttia:

  1. Sama pätee myös suomalaisiin naisiin. Ehkä turvonneet naiset ovatkin perimmäinen syy potenssiongelmiin.. :) Hei vähän pilkettä silmäkulmaan nyt hei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta poriset. Se mikä sairastuttaa miehen, sairastuttaa myös naiset. Mutta usein potenssiongelmien perimmäinen syy ei olekaan itse sairaus vaan sen hoitoon tarvittava lääkitys. Lihavuuteen ei tietysti teoriassa ole lääkitystä, se vain estää näkemästä, mitä alhaalla tapahtuu :)

      Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)