Google Website Translator

perjantai 25. marraskuuta 2016

Marttailua ja markkinoita

Meillä oli eilen illalla ensimmäinen uuden marttayhdistyksen, Ristinummen marttojen, perustamiskokous.  Itse pelkäsin viimeiseen asti, että paikalle ei tulisi tarpeeksi porukkaa yhdistyksen perustamiseen.  Mitä vielä.  Paikalle saapui yli 30 uutta marttaa ja 1 nuori martti. Tai no oikeastaan 2 marttia, mutta toinen heistä oli vain 7-viikkoinen, joten ehkä häntä ei vielä lasketa mukaan. Pidimme perustamiskokouksen Keski- ja Etelä-Pohjanmaan marttojen puheenjohtajan Tuija Biskopin ja Vaasan marttojen puheenjohtajan Sinikka Rautakosken johdolla. Todella arvokas aloitus. Molemmat olivat sitä mieltä, että marttatoiminnalle oli selvä tilaus alueellamme päätellen aktiivisuudesta ja osanottajamäärästä. Olen asiasta huippuiloinen ja odotan innokkaasti jatkoa. Tosin joulun-uudenvuodenaika vaikuttaa hieman aikatauluihin, mutta tammikuussa pääsemme täyteen vauhtiin ja siitä eteenpäin tulemme kokoontumaan joka toinen tiistai.

Jokainen uusi martta- ja marttihalukas on aina tervetullut mukaan kokoukseemme. Seuraava tapaamiskertamme on 13.12.2016 klo 18.00 taas Ristinummen seurakuntasalilla, jolloin todennäköisesti tulemme suunnittelemaan ensi kevään ohjelmaa. Osallistujina meillä ovat enimmäkseen Vaasan tämän puolen eli onko tämä nyt sitten itäpuolen henkilöt. Mutta tokihan tervetulleita ovat kaikki ikään, sukupuoleen tai mihin ikinä katsomatta.

Se alkaa joulunaikakin lähestyä ja itse lähden huomenna Tytsyn kanssa Vaasan torille joulumarkkinoille. Tuleva viikonloppuhan on myös virallinen pikkujouluviikonloppu, joten hyviä ruokia ja iloista joulunalustunnelmaa kaikille.

Kristiina

2 kommenttia:

 1. Anonyymi25.11.16

  7 viikkoinen oli Martta eli tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suo anteeksi. Olin vain ilmeisesti kuulevinani jonkun puhuvan pojasta. Tervetuloa siis tuleva marttakin ryhmään martin sijasta. :)

   Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)