Google Website Translator

perjantai 9. joulukuuta 2016

Kisuajatuksia

Tällä kertaa on taas kisukuvien aika. Tykkään kuvata kisuja, mutta usein se on vaikeaa. Siinä vaiheessa, kun saan kameran esiin ja se tähtää, kuvaan tulee hyviä huonekalukuvia ja joskus hännänpää tai epäselvä takamus. Noin yksi 20stä kuvasta onnistuu.
Tiedän, etteivät kissat ajattele, kuten me ihmiset. Ne elävät hetkessä ja niiden maailma on täysin erilainen kuin meillä ihmisillä. Mutta joskus saatuani kuvan haluaisin ajatella niiden puolesta ihmisen päällä. Siispä tällä kertaa valitsin joitakin kuvia lähiajoilta ja panin kissojen päähän ihmisten ajatukset.

Ukko


"Mami on aina sanonut, että suu on kohteliasta peittää haukotellessa. Minkä mä voi sille, että mulla on neljä näit riukuja mahan alla. Mä en aina muista, et mikä niistä täytyy panna sinne suun eteen"

Akka


"Hei. Meitä asuu täällä 5, joten joskus vois jättää meillekin jotain. Nyt tääl ei oo kun lautanen ja tiskivuoro"

Vieno


"Jotain rajaa noissa jouluvaloissa, toiset meistä haluavat nukkuakin.  Onneks mulla on tää viides uloke, jonka voi vetää silmien eteen."

Heta


"Jumpe, kun noita kakaroita täytyy vahtia koko ajan. Eiks meil oo varaa palkata lapsenvahtia?"

Siinäpä sitä oli taas muutama kissakuva ihmisten ajatuksilla. Tosiasiassa kissa ilmeisesti ajattelee, että kunhan leikität ja ruokit sekä rapsutat, niin asiat on suht reilassa.

Kristiina

2 kommenttia:

Mielipiteesi on aina tervetullut :)