Google Website Translator

perjantai 24. helmikuuta 2017

Karmeaa kissanelämää

Kyllä se on kuulkaa tämä tavallisen kotikisun elämä joskus karmeaa.  Minun elämäni tarkoitus on syödä, nukkua ja riehua silloin tällöin hullun lailla.  Leikkiä leluilla ja kisupainia kamujen kanssa. Sen jälkeen voikin taas ottaa nokoset. Kun parkkeeraan mamin viereen, haluan pumpata sen masua ja vastapainoksi saada myöhemmin masu- tai päärapsua. Siinä tärkeimmät.

Mutta mitä tekee tuo karvaton jätti, jota myös palvelijaksi kutsutaan? Se samplari nokkii koko ajan mun kuonoa. Sanoo, että mulla on pususuu. Tuloksena on kuolainen kuono ja mun on kesken hyvien nokosten pakko karata sohvapöydän alle karkuun sitä räkävirtaa. Kyllä hyväksyn sen, että maatessani selälläni sen sylissä se saa pari kertaa pussata pään päälle, mutta rajansa kaikella. Ei sitä nyt tarttis olla koko ajan kuolaamassa, pususuu tai ei. Tosin vahingoniloisena täytyy todeta, että nokkii se noita kisukamujakin. Mutta kun se kisusuu on tarkoitettu syömiseen, juomiseen ja käkättämiseen tirpuille. Ja satunnaiseen sähisemiseen, jos joku kakaroista häiritsee untani. Ei siihen, että sitä jatkuvasti pussaillaan.

Pitäisikö sitä järjestää meidän kisujen puolesta semmoisia "älä noki"-viikkoja?

Heta-kissan ja se kamujen puolesta

Kristiina

2 kommenttia:

  1. Pinkku-mamselli vastaa: "Olen kanssasi samaa mieltä! Mutta tähän elettyyn, vaatimattomat 17 vee, olen nähnyt kyllä pahempaakin, joten kai sitä pitää vain sietää, eihän niiltä raukoilta voi muuta vaatia:) Kaiken lisäksi mun pitää vanhoilla päivillä leikkiä iltakaudet mene piiloon, juokse pakoon leikkiä. Sen takia suttailen illalla, kun tiedän että niitä naurattaa kun vähän innostun. Mitäpä sitä ei tekisi höppänän emäntän tai kahelin miehen puolesta"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, karvattomat palvelijat alkaa röhönauraa täyteen ääneen ja siksi sitä pitääkin mennä piiloon, pitääkö sitä nyt noin kovalla äänellä nauraa? Jos eläinsuojelijat julistaisivatkin sellasen "Jätä kissa rauhaan"-viikon kerran vuodessa, jollon nokkiminen ja nauraminen olis kielletty ja me kisut saatais hoitaa ihan vaan omia juttujamme. Vaikka toisaalta, antaahan ne meille hyväskät ja veden, pisupaikan ja hyvän masun, jonka päällä voi nukkua ja itsensä, jota vasten voi hieroa kisuvartaloaan. :) T. Heta

      Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)