Google Website Translator

torstai 6. heinäkuuta 2017

Kisu-uutisia

Me päästiin taas livahtamaan tänne koneelle, kun mami lähti johonkin, jota se nimittää lenkiksi. Me ollaan siis mamin kisut Heta, Ukko ja Akka. Vieno on vähän pipi, joten se ei osallistu kuin miukauksilla tuolta pedistä.

Me ei oikein ymmärretä tota lenkkiä. Siis lenkkihän on se, jota mami tekee uunissa kerran vuodessa pottumuusin kanssa.  Ja antaa siitä meille semmoset olemattomat nokareet, kun se sanoo lenkin olevan suolaista. Miten siis voi mennä lenkille, kun ei takaisin tullessa haise yhtään sille lenkille vaan metsälle. Kumma juttu.

Meiän Vieno on vähän pipi. Tai sen masu reistaa. Jos se ei yrjöö, niin se päästelee sellasia ruikkukakkeja vähän mihin sattuu.  Sanotaan niin, että ne sen ruikut saa meidät muutkin aivastelemaan. Niin karmeelle ne haisee. Ja ei toi mamikaan kohtele meitä kovin armeliaasti. Ensin se pani meiät kaikki matokuurille. Yöäk. Vienon mahahan se on ruikulla, ei meiän. Sitten se syöttää meille jotain kanikuuria (Canikur). Me mitään kaneja olla. Kattos vähän sitä eläinkirjaa. Nyt se uhkaa meitä vielä perunamuussikuurilla. Se väittää, ettei voi rajoittaa sitä vaan Vienoon, kun me ollaan niin persoja käymään toistemme kupeilla. Pyh. Kai sitä nyt vähän saa naapurilta maistaa.

Nyt mami tulee. Täytyy lopettaa. Ensi kertaan.

Heta, Ukko ja Akka

PS. Ei se mami pannutkaan meitä muita perunakuurille, se huijas Vienoa. Vieno on niin himokas syömään mamin ruokia, niin mami tekin sen muussin omalle lautaselleen ja laitto lautasen ruokapöydälle. Me muut saatiin ihan kisunruokaa. Hih.

2 kommenttia:

Mielipiteesi on aina tervetullut :)