Google Website Translator

torstai 30. marraskuuta 2017

Vaasan joulunavaus 2017

Olimme sunnuntaina Tytsyn kanssa katsomassa Vaasan tämän vuoden joulunavausta ja samalla tekemässä hieman ostoksia. Meillä oli sopimus, jonka mukaan minä en ota järkkäriäni mukaan, vaan kaikki kuvat tapahtumasta otetaan Tytsyn pienellä puolijärkkärillä. Tytsyn mukaan kun joudumme jatkuvasti pysähtelemään, kun minulla on mukanani se painava järkkäri putkineen. Kai se niin on. Otin sentään tabletin ja sen kuvat olette jo nähneet Instagramin puolella. Nämä kuvat olemme tasapuolisesti ottaneet Tytsyn kameralla. Tosin ilotulitusotokset ovat vain Tytsyn, itse kuvasin samaan aikaan tabletilla. Ja kyllä, lupa Tytsyltä julkaista kuvat on.

Joulupukki, Krista Siegrids, Improvisaatioteatteri Intopiukeet, The Punk Folk Band ja Krista Siegfrieds

Niin se on nähty joulupukkikin tänä vuonna ensi kerran. Tuli sellainen pieni joulumielen alku jo pelkästään siitä. Oli muuten hauska pukki, kävi fanittamassa Kristaa oikein innokkaasti.

Illan kohokohta tuntui olevan ilotulitus, koska sitä katsomaan torille pakkasi hurja määrä ihmisiä. Sääli, ettemme keksineet torin yläpuolelta korkeaa kohtaa, josta olisimme saaneet kuvaan sen väkimäärän. Sen kuvan saatte katsoa 27.11.2017 Pohjalaisesta, heidän valokuvaajansa löysi sen korkean kohdan.


Tytsy antoi luvan laittaa sivulleni myös hänen tekemänsä videon ilotulituksesta.

 

Hain alkuviikosta kotiin Vienokisumme tuhkat ja nyt ne odottavat kevättä ja luonnon puhkeamista kasvuun. Silloin käyn sirottelemassa ne johonkin Pilvilammen syrjäiseen kolkkaan. Siellä Vieno saa leikkiä eläinkavereittensa kanssa ja sen rauhaa eivät häiritse typerät ihmiskävijät. Tytsy teki Vienolle, kuten aikaisemmillekin edesmenneille, muistovideon. Laitetaan nyt myös se tänne. 

 

Sain ystävältäni Katjalta lahjaksi tontun ja laitoin sen pöydälle alkavan joulunajan merkiksi. Nyt minulle on käynyt niin, että aina kun näen tontun sivusilmällä vilahtamalla, kuvittelen Vienon olevan siinä pöydällä. Nimittäin paikka, johon tontun sattumalta istutin, oli myös yksi Vienon lempitarkkailupaikoista. Outoa.

Kristiina

4 kommenttia:

 1. Teilläkin on lumeton joulu. Pukki alastomassa maisemassa on kuin väärään paikkaan eksynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin jännää, että esim. sunnuntaina sateli aina välillä lunta, vaikka asteet olivat +2. Eli ei se maahan jäänyt. Ja nyt viikolla tuli lunta, mutta heti perään tuli myös vesisade. Tämä on tällä hetkellä tällaista ollako vaiko eikö olla-touhua.

   Poista
 2. Vaasa tarjosi upean ilotulituksen. Meillä on tuon Vienon värinen Ruoste-kissa. Meilläkin lumi tulee ja lumi menee . Mukavaa joulukuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarjosi, oli upeaa katseltavaa paikan päällä. Toivotaan, että Ruoste voi paksusti ja iloisesti. Ja oikein lupsakkaa joulukuuta sinullekin.

   Poista

Mielipiteesi on aina tervetullut :)